NOVOGRADNJA RADVANJE

Podravska, Maribor

Opis

SAMO ŠE ENA PROSTA ENOTA

Hiša je finalizirana in takoj vseljiva. Nahaja se v naselju novogradenj v Radvanju med Streliško ulico in Ulico Roberta Kukovca.  Gre za lepo urejeno  novo naselje sedmih enot etažnosti P+1N, ki ga tvorijo  ena samostojna hiša in trije nizi dvojčkov.  Šest enot je že prodanih, prosta je samo še ta enota. 

Velikost hiše je 140,60 m2, zemljišče je velikosti 294 m2.  V pritličju objekta so: manjša kopalnica s tuš kabino, soba (oz. garderoba ali pisarna), dnevna soba z jedilnico in kuhinjo ter priročno kuhinjsko shrambo. V nadstropju so: glavna spalnica z garderobno sobo, 2 otroški sobi, manjša garderoba in velika kopalnica.  V pritličju je posebni vhod v tehnični prostor, kjer je poleg toplotne črpalke, še dovolj prostora za shrambo.  

Iz dnevne sobe je izhod na teraso in zelenico.  Pred hišo je urejeno parkirišče za dva avtomobila z možnostjo postavitve nadstreška v lastni režiji. 

Hiše  so klasično zidane  z zidaki Wienerberger porotherm blok na armiranobetonski plošči  debeline 25 cm in imajo  20 cm izolacijsko fasado.  Streha je enokapnica z 6 stopenjskim naklonom  in 30 cm izolacijo podstrešja. Kleparski izdelki so iz barvena pločevine.  Okna so 3 slojna z zunanjimi žaluzijami na elektro pogon.  Talno ogrevanje in hlajenje prostorov ter priprava sanitarne vode je preko toplotne črpalke zrak - voda.  Vsaka hiša ima dve parkirni mesti z možnostjo postavitve nadstreška. 

Pridobljeno je uporabno dovoljenje.

Energetska izkaznica stavbe: razred C

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite: Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590 ali klavdija.neuberg@dodoma.si

Galerija

Kontakt