STANOVANJE, 2 sobno | Dodoma

2 SOBNO STANOVANJE V STANOVANJSKI HIšI Prodamo stanovanje, s svojim vhodom, starejši na Taboru. Stavba je bila zgrajena leta 1870 in razdeljena 4 stanovanjske enote. Enota, ki se prodaja, naravi popolnoma ločena od drugih delov hiše. Hiša locirana slepi ulici, kar nudi mirno bivanje, obenem pa bližino vse potrebne infrastrukture (trgovine, šola, vrtec itd.).Enota po podatkih GURS-a obsega 75,1 m2, tega 21,40 m2 kleti. potrebno celotne obnove ter obsega: stopnišče, ločen wc, predsobo, kuhinjo sobi. Enota ponuja tudi možnost širitve stanovanjskega dela podstrešje. Ob stavbi še cca. 200 zemljišča, ga uporabljajo izključno lastniki te nakupa zemlljišča prihodnosti. Centralne kurjave trenutno ni. So urejeni vsi potrebni priključki: voda, elektrika, plin. vpisana zemljiško knjigo, prazna oseb bremen. Energetska izkaznica izdelavi.Priporočamo vsem, si udobnosti, želite uživati naravi. Za oglede druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite&

SAMO PRI NAS
Prodaja

STANOVANJE, 2 sobno

MARIBOR
59.000,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8584
Skupna površina 75,10 m2
Etaža 1 nadstropje
Leto gradnje 1870
Energetski kazalnik v izdelavi
Ogrevanje brez ogrevanja

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Plin

Opis

2 SOBNO STANOVANJE V STANOVANJSKI HIŠI

Prodamo 2 sobno stanovanje, s svojim vhodom, v starejši stanovanjski hiši na Taboru. Stavba je bila zgrajena leta 1870 in je razdeljena na 4 stanovanjske enote. Enota, ki se prodaja, je v naravi popolnoma ločena od drugih delov hiše. Hiša je locirana v slepi ulici, kar nudi mirno bivanje, obenem pa bližino vse potrebne infrastrukture (trgovine, šola, vrtec itd.).

Enota po podatkih GURS-a obsega 75,1 m2, od tega je 21,40 m2 kleti. Stanovanje je potrebno celotne obnove  ter obsega: stopnišče, ločen wc, predsobo, kuhinjo ter 2 sobi. Enota ponuja tudi možnost širitve stanovanjskega dela na podstrešje.

Ob stavbi je še cca. 200 m2 zemljišča, ki ga uporabljajo izključno lastniki te enote. Možnost nakupa zemlljišča v prihodnosti. Centralne kurjave trenutno ni. So pa urejeni vsi potrebni priključki: voda, elektrika, plin. Enota je vpisana v zemljiško knjigo, prazna oseb in bremen. Energetska izkaznica je v izdelavi.


Priporočamo vsem, ki si ob udobnosti, ki ga nudi stanovanje, želite uživati tudi v naravi.

Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si.

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE