HIŠE, enostanovanjska | Dodoma

38 km iz Ljubljane, blizu Turjaka, prodamo samostojno enostanovanjsko hišo. V pritličju je večja soba, shramba in kurilnica. nadstropju kopalnica, kuhinja z jedilnico dnevni prostor izhodom na veliko teraso. mansardi kopalnica 3 sobe. Zraven hiše še garaža, nad katero terasa.Ogrevanje centralno kurilno olje. Sama stavba se nahaja mirnem zelenem okolju. Do vodi makadamska pot (cca 200 m). ceste Ljubljana - Kočevje približno 3,5 km. Celotno zemljišče meri 2.288m2. Vseljivo takoj. Zk urejena. Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine delitev stroškov posredovanja način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% +&

NOVO
Prodaja

HIŠE, enostanovanjska

GROSUPLJE, ŽELEZNICA
179.000,00 €
 Vincetič
Samo Vincetič
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8578
Skupna površina 140,00 m2
Leto gradnje 1985
Energetski kazalnik razred D
Ogrevanje centralno ogrevanje

Pomembne lastnosti

Terasa
Kletna shramba

Priključki

Elektrika
Vodovod

Opis

38 km iz Ljubljane, blizu Turjaka, prodamo samostojno enostanovanjsko hišo. V pritličju je večja soba, shramba in kurilnica. V nadstropju je kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevni prostor z izhodom na veliko teraso. V mansardi je kopalnica in 3 sobe. Zraven hiše je še garaža, nad katero je terasa.

Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Sama stavba se nahaja v mirnem in zelenem okolju. Do hiše vodi makadamska pot (cca 200 m). Do ceste Ljubljana - Kočevje je približno 3,5 km. Celotno zemljišče meri 2.288m2. Vseljivo takoj. Zk urejena.

 

Pogoji nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je delitev stroškov posredovanja na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE