STANOVANJE, 3 sobno | Dodoma

V centru Kopra na odlični lokaciji prodamo 3-sobno stanovanje izmeri 72,20m2. se nahaja pritljičju stavbe letnik 1900. je bilo celoti obnovljeno leta 2007 in prodaja opremljeno. Razporeditev prostorov: hodnik, dve spalnici, prostorna dnevna soba s kuhinjo jedilnico, kopalnica, shramba skupno dvorišče. Ogrevanje urejeno z elektriko (v predpripravi talno gretje vseh prostorih razen spalnicah shrambi). Pogoj nakupa: prodajalca za nakup nepremičnine plačilo opravljenih storitev posredovanja višini 4% + ddv način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2%&

NOVO
Prodaja

STANOVANJE, 3 sobno

KOPER
157.000,00 €
 Markežič
Mary Markežič
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8569
Skupna površina 72,20 m2
Etaža pritličje
Leto gradnje 1900
Leto obnove 2007
Energetski kazalnik v izdelavi
Ogrevanje ogrevanje na elektriko

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Telefon
Televizija

Opis

V centru Kopra na odlični lokaciji prodamo 3-sobno stanovanje v izmeri 72,20m2. Stanovanje se nahaja v pritljičju stavbe letnik 1900. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2007 in prodaja se opremljeno. Razporeditev prostorov: hodnik, dve spalnici, prostorna dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, kopalnica, shramba in skupno dvorišče. Ogrevanje je urejeno z elektriko (v predpripravi je talno gretje v vseh prostorih razen v spalnicah in shrambi).

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE