HIŠE, enostanovanjska | Dodoma

NOVEJšA STANOVANJSKA HIšA V NEPOSREDNI BLIŽINI FRAMANa sončni legi prodamo novejšo stanovanjsko hišo izmeri 200,2 m2, zgrajeno leta 2005. Zemljišče je 412 m2. Etažnost K+P+M. Pritlijče obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico večjo kopalnico. Iz jedilnice vhod na teraso. Dnevni sobi še poseben čar daje kaminska peč. Mansarda obsega 3 sobe kopalnico (le-ta neizdelana). ene možno izdelati tudi kuhinjo, kar omogočajo inštalacije za priklop odtok vode. Centralna kurjava urejena trdo gorivo (briketi). Enota se nahaja potoka gozda, ki nudita čudovite sprehode. Prav tako pa vsa potrebna infrastruktura (Fram oddaljen cca. 15 minut hoje). Energetska izkaznica: D. Vselitev možna takoj. Brez provizije kupca. Uredimo ves postopek prodaje, od sestave prodajne pogodbe, do ureditev dokumentov finančni upravi pri notarju ter vse primopredaje nepremičnine. oglede druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite&

Prodaja

HIŠE, enostanovanjska

RAČE-FRAM, FRAM
149.000,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8561
Skupna površina 200,20 m2
Površina zemljišča 412,00 m2
Leto gradnje 2005
Energetski kazalnik razred D
Ogrevanje ogrevanje na trdo gorivo

Pomembne lastnosti

Balkon

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Telefon
Televizija
Klima

Opis

NOVEJŠA STANOVANJSKA HIŠA V NEPOSREDNI BLIŽINI FRAMA

Na sončni legi prodamo novejšo stanovanjsko hišo v izmeri 200,2 m2, zgrajeno leta 2005. Zemljišče je v izmeri 412 m2. Etažnost je K+P+M. Pritlijče obsega: predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico in večjo kopalnico. Iz jedilnice je vhod na teraso. Dnevni sobi še poseben čar daje kaminska peč. Mansarda obsega 3 sobe in kopalnico (le-ta je še neizdelana). Iz ene sobe je možno izdelati tudi kuhinjo, kar omogočajo inštalacije za priklop in odtok vode. Centralna kurjava je urejena na trdo gorivo (briketi).

Enota se nahaja v neposredni bližini potoka in gozda, ki nudita čudovite sprehode. Prav tako pa je v bližini vsa potrebna infrastruktura (Fram je oddaljen cca. 15 minut hoje).

 Energetska izkaznica: D. Vselitev je možna takoj.

Brez provizije za kupca. Uredimo ves postopek prodaje, od sestave prodajne pogodbe, do ureditev dokumentov na finančni upravi in pri notarju ter vse do primopredaje nepremičnine.

 

Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si

 

 

 

 

 

 

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE