HIŠE, enostanovanjska | Dodoma

Prodaja se moderna, atraktivna, sodobno oblikovana enostanovanjska vrstna hiša v celoti opremljena s pohištvom, izdelanim po meri in z nadstandardno opremo najvišjega cenovnega razreda. skupaj vso vgradno premično opremo, električnimi aparati okrasnimi elementi (preproge, itd.), kar omogoča takojšnjo vselitev. Nahaja na odlični lokaciji priljubljeni, mirni urejeni soseski atraktivnem predelu Zgornjega Radvanja, oddaljena vsega le nekaj minut hoje od smučarskega središča, urejenim atrijskim vrtom velikosti 60 m2, vrtno lopo 5,62 m2 nadstreškom za dva avtomobila neposredno ob vhodu hišo. dejanske izmere 137,56 je bila zgrajena l. 2007, vseljena leta 2012. sledi današnjim trendom »open space« ureditve bivalnega prostora, svojo funkcionalno zasnovo pa nudi zelo prijetno udobje bivanja. Obsega dve etaži. Pritličje velik skupni prostor, namenjen dnevno bivalnemu prostoru kaminom, jedilnico moderno opremljeno kuhinjo izhodom sončno teraso, predprostor, stopnišče ter dnevni toaletni prostor. nadst

NOVO
SAMO PRI NAS
Prodaja

HIŠE, enostanovanjska

MARIBOR
350.000,00 €

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8510
Skupna površina 137,56 m2
Površina zemljišča 200,00 m2
Leto gradnje 2005
Energetski kazalnik razred C
Ogrevanje etažno ogrevanje

Pomembne lastnosti

Terasa

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Plin
Telefon
Televizija
Klima

Opis

Prodaja se moderna, atraktivna, sodobno oblikovana enostanovanjska vrstna hiša v celoti opremljena s pohištvom, izdelanim po meri in z nadstandardno opremo najvišjega cenovnega razreda. Prodaja se skupaj z vso vgradno in premično opremo, električnimi aparati in okrasnimi elementi (preproge, itd.), kar omogoča takojšnjo vselitev.

 

Nahaja na odlični lokaciji v priljubljeni, mirni in urejeni soseski v atraktivnem predelu Zgornjega Radvanja, oddaljena vsega le nekaj minut hoje od smučarskega središča, z urejenim atrijskim vrtom velikosti 60 m2, vrtno lopo velikosti 5,62 m2 in nadstreškom za dva avtomobila neposredno ob vhodu v hišo.

 

Hiša dejanske izmere 137,56 m2, je bila zgrajena l. 2007, opremljena in vseljena leta 2012.

 

Sodobno oblikovana hiša sledi današnjim trendom »open space« ureditve bivalnega prostora, s svojo funkcionalno zasnovo pa nudi zelo prijetno udobje bivanja. Obsega dve etaži. Pritličje obsega velik skupni prostor, namenjen dnevno bivalnemu prostoru s kaminom, jedilnico in moderno opremljeno kuhinjo z izhodom na sončno teraso, predprostor, stopnišče ter dnevni toaletni prostor. V nadstropju se nahaja razkošna spa kopalnica s kadjo in tušem, spalnica z vodno posteljo, prostorna garderobna soba, otroška soba oz. kabinet in pralnica oz. utility.

Hiša je zelo kvalitetno izdelana in vzdrževana ter v celoti opremljena s pohištvom, izdelanim po meri in z nadstandardno opremo najvišjega cenovnega razreda. Prodaja se skupaj z vso vgradno in premično opremo, električnimi aparati in okrasnimi elementi (preproge, itd.).

 

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 200 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Parcela je ravna, sončna in hortikulturno urejena.

 

Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini, zaradi bližine zelenih površin pa nudi odlično izhodišče za rekreativne dejavnosti.

 

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo, prosta bremen in vseljiva po dogovoru.

 

Energetski kazalnik: razred C.

 

Za ogled in informacije prosimo pokličite: Darko Ziherl, nepremičninski posrednik, telefon 031 314 739.

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE