POČITNIŠKI OBJEKT, apartma | Dodoma

APARTMAJSKO NASELJENa javni dražbi se prodaja apartmajski kompleks, ki nahaja v občini Rače-Fram. Kompleks je možno preurediti tudi stanovanjsko rabo. Enota obsega:- 3 stanovanjske objekte - dvojčke (od teh ena dvojčka že prodana),- 2 apartmajska objekta, vsak z 10 enotami in- 1 skupno enoto. Vsi objekti obsegajo po tri etaže, prva etaža zidana klet, pritličje in mansarda pa sta izvedeni kot brunarice. osnovi dva tipa:- Prvi tip predstavlja stanovanjski dvojček, ločen vertikalni osi na dve enaki polovici. Osnovna konstrukcija izvedena iz masivnih brun. Stene pritličja mansarde so izvedene masivnega lesa polarnega bora. Kletna pozidana betonskimi zidaki. Okna lesena, termopan. Kritina rdeč betonski strešnik. Drugi zasnovan objekt desetimi apartmajskimi s 27 posteljami. kleti dva, pritličju mansardi štirje apartmaji. skupni hodnik za dostop posamezne apartmaje ter stopnišče prekos kupnega hodnika. Aparmaja imata zunanje strani. Objakta nista dokončana. skupnem objektu predvideni večnamenski vadbeni prostor, teh

Prodaja

POČITNIŠKI OBJEKT, apartma

RAČE-FRAM, RANČE
450.000,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8470
Skupna površina 143,00 m2
Leto gradnje 2009
Energetski kazalnik v izdelavi

Opis

APARTMAJSKO NASELJE

Na javni dražbi se prodaja apartmajski kompleks, ki se nahaja v občini Rače-Fram. Kompleks je možno preurediti tudi v stanovanjsko rabo.

 

Enota obsega:

- 3 stanovanjske objekte - dvojčke (od teh je ena enota dvojčka že prodana),

- 2 apartmajska objekta, vsak z 10 enotami in

- 1 skupno enoto.

 

Vsi objekti obsegajo po tri etaže, prva etaža je zidana klet, pritličje in mansarda pa sta izvedeni kot brunarice. V osnovi pa obsegajo objekti dva tipa:

- Prvi tip predstavlja stanovanjski dvojček, ki je ločen po vertikalni osi na dve enaki polovici. Osnovna konstrukcija je izvedena iz masivnih brun. Stene pritličja in mansarde so izvedene iz masivnega lesa polarnega bora. Kletna etaža je pozidana z betonskimi zidaki. Okna so lesena, termopan. Kritina je rdeč betonski strešnik.

- Drugi tip je zasnovan kot objekt z desetimi apartmajskimi enotami s 27 posteljami. V kleti sta dva, v pritličju in mansardi pa so štirje apartmaji. V pritličju je skupni hodnik za dostop v posamezne apartmaje ter stopnišče za dostop v apartmaje v mansardi prekos kupnega hodnika. Aparmaja v kleti imata ločen dostop z zunanje strani. Objakta nista dokončana.

V skupnem objektu so v kleti predvideni večnamenski in vadbeni prostor, tehnični prostor, garderobe, sanitarije, prostor za čistila in pomožni prostori. V pritličju bosta savni, ter osrednji prostor z masažno kadjo in tuši. Na SZ strani je predvidena pokrita terasa in recepcija. Nad teraso in recepcijo bo ravna streha. Objekt je zgrajen do prve etaže oz. do vključno prve plošče. Vse je še v surovem stanju.

 

Neto tlorisna površina znaša skupaj (klet, pritličje, mansarda) 580,22 m2.

 

Nepremičnina se bo prodala na javni dražbi dne 27. februarja 2018, po metodi javne dražbe z zniževanjem izklicne cene v višini 450.000,00 EUR. Na dražbi lahko sodelujejo ponudniki, ki bodo najkasneje en delovni dan pred začetkom dražbe vplačali varščino v višini 45.000,00 EUR na TRR odprt za potrebe predmetnega stečajnega postopka.

Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si.  

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE