STANOVANJE, 3 sobno | Dodoma

V občini Malečnik prodamo polovico hiše z dvema garažama in delom zemljišča. Enota se nahaja pritličju stanovanjske hiše, grajene leta 1970, ki obsega 3 sobno stanovanje. Enoti pripadata tudi 2 garaži s kletno shrambo, nahajata sosednji stavbi ter del zemljišča, izmeri cca. 341 m2. je naravi popolnoma ločena od drugega dela hiše. Stanovanje predsobo, kuhinjo jedilnico, dnevni prostor, spalnico, sobo, kopalnico WC-jem, večjo shrambo. Pred vhodom enoto terasa. Po podatkih GURS-a ima skupno površino 130 m2, tega 90 m2 stanovanjskega 20 terase. lepo urejeno prostorno. Na tleh položen parket, laminat keramika. Ogrevanje trdo gorivo, vendar možno ogrevati električnimi radiatorji. Parkiranje dveh garažah stanovanjsko hišo. avtobusne postaje prve trgovine oddaljena le 50 metrov. Do najbližjega vrtca, šole pošte potrebnih 25 minut hoje, centra Maribora pa 10 vožnje avtomobilom.Stanovanjska hiša vpisana zemljiško knjigo prosta bremen. Energetski kazalnik: razred D.Priporočamo vsem, si poleg stanovanja želite še nekaj z

NOVO
Prodaja

STANOVANJE, 3 sobno

MARIBOR, TRČOVA
65.000,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8467
Skupna površina 130,00 m2
Etaža pritličje
Leto gradnje 1970
Energetski kazalnik razred D
Ogrevanje ogrevanje na trdo gorivo
Kanalizacija greznica

Pomembne lastnosti

Terasa
Parkiranje zagotovljeno

Priključki

Elektrika
Vodovod
Telefon
Televizija

Opis

V občini Malečnik prodamo polovico hiše z dvema garažama in z delom zemljišča.

  

Enota se nahaja v pritličju stanovanjske hiše, grajene leta 1970, ki obsega 3 sobno stanovanje. Enoti pripadata tudi 2 garaži s kletno shrambo, ki se nahajata v sosednji stavbi ter del zemljišča, v izmeri cca. 341 m2.

 

Enota je v naravi popolnoma ločena od drugega dela hiše.

 

Stanovanje obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, sobo, kopalnico z WC-jem, ter večjo shrambo. Pred vhodom v enoto se nahaja tudi terasa. Po podatkih GURS-a ima stanovanje v pritličju skupno površino 130 m2, od tega je 90 m2 stanovanjskega dela in 20 m2 terase.

 

Stanovanje je lepo urejeno in prostorno. Na tleh je položen parket, laminat in keramika. Ogrevanje je urejeno na trdo gorivo, vendar je možno ogrevati tudi z električnimi radiatorji.

 

Parkiranje je možno v dveh garažah pred stanovanjsko hišo.

 

Enota je od avtobusne postaje in prve trgovine oddaljena le 50 metrov. Do najbližjega vrtca, šole in pošte je potrebnih 25 minut hoje, do centra Maribora pa le 10 minut vožnje z avtomobilom.

Stanovanjska hiša je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen.

Energetski kazalnik: razred D.

Priporočamo vsem, ki si poleg stanovanja želite še nekaj zelenice.

 

Možna menjava za 3 sobno stanovanje v pritličju ali nižjih nadstropjih.

 

Za informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si.

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE