STANOVANJE, 3 sobno | Dodoma

DUPLEX STANOVANJE V NEPOSREDNI BLIŽINI STAREGA MESTNEGA JEDRA Prodamo moderno in razgibano izmeri 156 m2, 4. nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom. Svetlo se nahaja stanovanjskem objektu zgrajenem leta 1850. je bilo izdelano 2009, saj bil takrat celoten objekt obnovljen (streha, fasada, stopnišče, klet, dvigalo itd.) rekonstruiran. Razprostira čez dve etaži, ki sta med seboj povezani s stopnicami, potekajo znotraj stanovanja. prvi etaži obsega predsobo, kuhinjo jedilnico dnevnim prostorom, ločen wc ter sobo iz katere vhod kopalnico. Mansarda dnevni prostor, kopalnico balkonom, katerega čudovit razgled na Urban, Kalvarijo, Piramido staro mestno jedro. tleh položen lamelni češnjev parket, kopalnicah, wc-ju balkonu pa keramika višjega cenovnega razreda. Enoti pripada kletna shramba 8,8 m2. Ogrevanje plin (Energetika). vsa infrastruktura, UKC, trgovine strogi center mesta. Parkirišče ob objektu. Energetska izkaznica ni potrebna. Enota vseljiva takoj. Brez provizije za kupca. oglede druge informacije poklič

SAMO PRI NAS
Prodaja

STANOVANJE, 3 sobno

MARIBOR
139.000,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8450
Skupna površina 156,00 m2
Etaža 4 nadstropje
Leto gradnje 2009
Energetski kazalnik ni potrebna
Ogrevanje ogrevanje na plin

Pomembne lastnosti

Balkon
Kletna shramba
Dvigalo

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Plin
Telefon
Televizija
Klima

Opis

DUPLEX STANOVANJE V NEPOSREDNI BLIŽINI STAREGA MESTNEGA JEDRA

 

Prodamo moderno in razgibano stanovanje v izmeri 156 m2, v 4. nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom.

 

Svetlo stanovanje se nahaja v stanovanjskem objektu zgrajenem leta 1850. Stanovanje je bilo izdelano leta 2009, saj je bil takrat celoten objekt obnovljen (streha, fasada, stopnišče, klet, dvigalo itd.) in rekonstruiran.

 

Razprostira se čez dve etaži, ki sta med seboj povezani s stopnicami, ki potekajo znotraj stanovanja. Stanovanje v prvi etaži obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, ločen wc ter sobo iz katere je vhod v kopalnico. Mansarda obsega dnevni prostor, kopalnico in sobo z balkonom, iz katerega je čudovit razgled na Urban, Kalvarijo, Piramido in na staro mestno jedro.

 

Na tleh je položen lamelni češnjev parket, v kopalnicah, wc-ju in balkonu pa keramika višjega cenovnega razreda. Enoti pripada kletna shramba v izmeri 8,8 m2. Ogrevanje je na plin (Energetika).

 

V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura, UKC, trgovine ter strogi center mesta. Parkirišče je ob objektu.

 

Energetska izkaznica ni potrebna. Enota je vseljiva takoj. Brez provizije za kupca.

 

Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si.

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE