STANOVANJE, 1 sobno | Dodoma

V CELOTI OBNOVLJENO 1 SOBNO STANOVANJE NA POBREŽJU Svetlo se nahaja zadnjem, 3. nadstropju bloka. Blok je od trgovskega centra EUROPARK oddaljen le cca. 5 minut hoje, bolnišnice pa 10 hoje. Vrtec, šola, pošta, trgovine in avtobusna postaja nahajajo neposredni bližini. po podatkih GURS-a obsega 39,3 m2, tega 7,50 m2 kletne shrambe. Obsega: predsobo, kopalnico z wc-jem, kuhinjo jedilnico, dnevni prostor s spalnico. kuhinji vgrajena tudi vgradna omara. Enota bila letih 2008-2010 obnovljena, sicer: okna, vhodna vrata, strojne elektro inštalacije, kopalnica itd. Jeseni 2016 izvedena izolacija stropne plošče. enoti klima. Lega enote jugo-zahod. prodaja skupaj vso opremo, ki izredno kvalitetna lepo ohranjena. Urejeni so vsi priključki. Ogrevanje urejeno trenutno najbolj varčnimi električnimi radiatorji Glamox. zimski sezoni znaša strošek ogrevanja, tople vode kuhanja 80 do 100 eur mesec. Poleti 20 Obratovalni stroški 35 dobro vzdrževan. potekajo dogovori o obnovi stopnišča, hodnikov fasade, za kar že zbran denar rez

Prodaja

STANOVANJE, 1 sobno

MARIBOR
48.890,00 €
 Kramberger
Sabina Kramberger
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8444
Skupna površina 39,30 m2
Etaža 3 nadstropje
Leto gradnje 1957
Energetski kazalnik razred E
Ogrevanje ogrevanje na elektriko

Pomembne lastnosti

Kletna shramba

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Plin
Telefon
Televizija
Klima

Opis

V CELOTI OBNOVLJENO 1 SOBNO STANOVANJE NA POBREŽJU

 

Svetlo 1 sobno stanovanje se nahaja v zadnjem, 3. nadstropju bloka.

 

Blok je od trgovskega centra EUROPARK oddaljen le cca. 5 minut hoje, od bolnišnice pa cca. 10 minut hoje. Vrtec, šola, pošta, trgovine in avtobusna postaja se nahajajo v neposredni bližini.

 

Stanovanje po podatkih GURS-a obsega 39,3 m2, od tega je 7,50 m2 kletne shrambe. Obsega: predsobo, kopalnico z wc-jem, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor s spalnico. V kuhinji je vgrajena tudi vgradna omara.

 

Enota je bila v letih 2008-2010 v celoti obnovljena, in sicer: okna, vhodna vrata, strojne in elektro inštalacije, kopalnica itd. Jeseni 2016 je bila izvedena tudi izolacija stropne plošče. V enoti je vgrajena klima. Lega enote je jugo-zahod.

 

Enota se prodaja skupaj z vso opremo, ki je izredno kvalitetna in lepo ohranjena.  

 

Urejeni so vsi priključki. Ogrevanje je urejeno s trenutno najbolj varčnimi električnimi radiatorji Glamox. V zimski sezoni znaša strošek ogrevanja, tople vode in kuhanja od 80 do 100 eur na mesec. Poleti pa znaša strošek cca. 20 eur na mesec. Obratovalni stroški so cca. 35 eur na mesec. 

 

Blok je dobro vzdrževan. Trenutno potekajo dogovori o obnovi stopnišča, hodnikov in fasade, za kar je že zbran denar v rezervnem skladu.

 

Večje parkirišče se nahaja pred blokom.

 

Enota je vpisana v ZK. Energetska izkaznica je izdelana.

 

Brez provizije za kupca. Uredimo ves postopek prodaje, od sestave prodajne pogodbe, do ureditev dokumentov na finančni upravi in pri notarju.

 

Za oglede in druge informacije pokličite: mag. Sabina Kramberger, tel. 040 753 838 ali pišite na sabina.kramberger@dodoma.si

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE