HIŠE, enostanovanjska | Dodoma

TAKOJ VSELJIVA HIšA NA POBREŽJU mirni lokaciji, v bližini Nasipne ulice, prodamo starejšo stanovanjsko hišo velikosti 153,8 m2. Objekt je delno podkleten. pritličju objekta so poleg kuhinje še 3 sobe in dve kopalnici. mansardi 4 večje 2 manjši sobi. Z manjšimi predelavami lahko razporeditev funckionalnejša. Prostori svetli, dovolj velikimi okni. Iz balkona terase lep razged proti Pohorju. pa potreben obnove. Zemljišče 645 m2 celoti stavbno, pravilne oblike ograjeno. Ob hiši stoji zidana garaža za gospodarsko poslopje (shramba ali delavnica drvarnico). vedno prostora zelenico vrt. Soseska mirna. Prevladujejo individualne stanovanjske hiše. šola, vrtec, avtobusna postaja. Nedaleč nakupovalni center Europark. Energetska izkaznica stavbe: razred G ogled informacije pokličite Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609&

NOVO
Prodaja

HIŠE, enostanovanjska

MARIBOR
79.900,00 €
 Neuberg
Klavdija Neuberg
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Osnovni podatki

Številka ponudbe PE 8416
Skupna površina 153,80 m2
Površina zemljišča 645,00 m2
Leto gradnje 1938
Leto obnove 1970
Energetski kazalnik razred G
Ogrevanje lokalno ogrevanje

Pomembne lastnosti

Balkon
Kletna shramba
Parkiranje zagotovljeno

Priključki

Elektrika
Vodovod
Kanalizacija
Telefon
Televizija

Opis

 

TAKOJ VSELJIVA HIŠA NA POBREŽJU

 

 

Na mirni lokaciji, v bližini Nasipne ulice, prodamo starejšo stanovanjsko hišo velikosti 153,8 m2. Objekt je delno podkleten. V pritličju objekta so poleg kuhinje še 3 sobe in dve kopalnici. V mansardi so 4 večje in 2 manjši sobi. Z manjšimi predelavami je lahko razporeditev še funckionalnejša. Prostori so svetli, z dovolj velikimi okni. Iz balkona in terase v mansardi je lep razged proti Pohorju. Je pa objekt potreben obnove.

 

Zemljišče velikosti 645 m2 je v celoti stavbno, pravilne oblike in ograjeno. Ob hiši stoji še zidana garaža in za hišo gospodarsko poslopje (shramba ali delavnica z drvarnico). Še vedno pa je dovolj prostora za zelenico ali vrt.

 

Soseska je mirna. Prevladujejo individualne stanovanjske hiše. V bližini so šola, vrtec, avtobusna postaja. Nedaleč je nakupovalni center Europark.  

 

Energetska izkaznica stavbe: razred G

 

Za ogled in informacije pokličite Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590.

 

 

 

 

 

Lokacija

VRSTA POSREDOVANJA
Prodaja
Oddaja v najem
LOKACIJA
Regija:   
ŠT. PONUDBE
IZBERITE VRSTO NEPREMIČNINE
HIŠE
POSLOVNE NEPREMIČNINE
STANOVANJE
ZEMLJIŠČA
POČITNIŠKI OBJEKT
KMETIJE-POSESTVA
GARAŽE